Tijd voor een nieuwe leren portemonnee of op zoek naar een portemonnee die matcht bij jouw Micmacbags tas? Of je nu een liefhebber bent van een grote portemonnee met telefoonvak óf juist een RFID pasjeshouder, je vindt het in onze Micmacbags collectie.

RFID pasjeshouder | Portemonnee met telefoonvak | Dames portemonnee | Heren portemonnee

Portemonnees

Aantal artikelen per pagina

104 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Leren tassen met een verhaal
  • Ontworpen in Nederland
  • Verantwoord geproduceerd in India
Aantal artikelen per pagina

Dames en heren portemonnee leer

Bij Micmacbags vind je niet alleen portemonnees voor dames, maar ook voor heren. De dames portemonnee heeft de meeste variaties in onze collectie, zoals het compacte portemonneetjes met rits, de pasjeshouders en grote portemonnees met telefoonvak. De portemonnee trend voor heren is op dit moment de pasjeshouder. Makkelijk meenemen en handig in gebruik. Uiteraard blijft de billfold ook een populair. Klassiek van vorm, maar variërend in kleur, formaat, materiaal en indeling.

Kleine portemonnee of grote portemonnee?

In onze Micmacbags collectie vind je verschillende soorten modellen van kleine portemonnees tot grotere portemonnees. Wat ze allemaal gemeen hebben? Geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden in onze fabriek in India en gemaakt van stevig onbewerkt leer. Hierdoor is de Micmacbags portemonnee een tijdloze en duurzame keuze.

Of je nu een kleine of grote portemonnee moet kiezen, hangt volledig af van hoeveel pasjes en contant geld je op zak wilt hebben. Wil je graag al je bonnetjes, briefgeld, klantkaarten en geld meedragen? Ga dan voor een ruime portemonnee met minstens 10 creditcardvakken en voldoende insteekvakken. Maar stap jij liever de deur uit met een compact portemonneetje die precies in jouw schoudertas of crossbody tasje past? Ook die vind je in verschillende modellen in onze collectie.

RFID pasjeshouder

Nog compacter? Ook onze pasjeshouders zijn ideaal en makkelijk in gebruik. De creditcardhouder past in iedere tas en is populair in gebruik. Onze pasjeshouders hebben RFID bescherming. Dit houdt in dat ze anti-skim technologie hebben, waardoor je pasjes niet uitgelezen kunnen worden door skimmers. Extra veilig dus.

Portemonnee met telefoonvak

Een portmeonnee waar je telefoon in past? Ook bij Micmacbags hebben we portemonnees waar je telefoon in kan. Perfect voor die momenten dat je snel even de deur uit moet. Toch graag een tasje? In onze collectie vind je ook telefoontasjes waar je telefoon in past.